Υποψήφιοι Franchisee

Το Πι&Φι® είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Το BRAND NAME που έχει αναπτυχτεί εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και είναι πια συνώνυμο της σωστής και γρήγορης εξυπηρέτησης.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στον συνδυασμό της παραδοσιακής τεχνογνωσίας με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες. Έτσι είμαστε ευέλικτοι και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της εποχής, γεγονός που μας κρατάει πάντα στην πρώτη γραμμή.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου με υγιείς και μακροχρόνιες συνεργασίες. Να αναπτυχτεί μια ομάδα επιχειρηματιών προσανατολισμένων στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα πωλήσεις και κερδοφορία.

Η πρόταση συνεργασίας περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και τα στοιχεία εκείνα, τα οποία θα επιτρέψουν στον ενδιαφερόμενο να δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στο χώρο, με την εγκαινίαση ενός καταστήματος

Πι&Φι®, στην πόλη που επιλέγει.

Το πακέτο της πρότασης καλύπτει με αναλυτικές πληροφορίες, όλο το επιχειρηματικό φάσμα λειτουργίας του καταστήματος, δηλαδή περιλαμβάνει στοιχεία επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού, μάρκετινγκ και διαφήμισης σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και στοιχεία που άπτονται του καταστήματος, όπως τοποθεσία (επιλογή σημείου καταστήματος) καθώς και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ταυτόχρονα, η επιχείρηση εκπονεί προγράμματα μάρκετινγκ καθώς και διαφημιστικές και προωθητικές εκστρατείες κάτω από ένα κοινό, επικοινωνιακό concept - ομπρέλα, το οποίο αγκαλιάζει όλα τα καταστήματα του Δικτύου Πι&Φι®.

Ο Franchisee συμμετέχει στη διαφημιστική επένδυση του δικτύου, ενώ έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε ξεχωριστές ενέργειες ύστερα από έγγραφη συμφωνία με τον Franchisor.

 

Συνεργαστείτε μαζί μας

Ελάτε μαζί μας και γίνετε κι εσείς μέρος μίας καινούριας ιδέας στο χώρο της επισκευής υποδημάτων & κοπής κλειδιών.

Δημιουργείστε το δικό σας κατάστημα Πι&Φι® σε μία αγορά που χαρακτηρίζεται από συνεχή ανάπτυξη.

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας Πι και Φι;

Αν είστε επαγγελματίας του χώρου ή θέλετε να μάθετε περισσότερα,είμαστε στη διάθεσή σας!