Το όραμα

Όραμά μας είναι να είμαστε πανελλαδικά η εταιρία στην επιδιόρθωση υποδημάτων και κοπής κλειδιών με τους πιο ικανοποιημένους πελάτες, εργαζόμενους, και συνεργάτες (franchisees).

Να μας επιλέγει ο πελάτης προσδοκώντας ότι τα καταστήματα μας είναι τα μόνα που θα του καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά την ανάγκη του. Το όραμά μας το επιδιώκουμε βασιζόμενοι στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Κατά την επίτευξή του, οι δράσεις μας διέπονται από μέγιστο σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

Αξίες

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας δράσης είναι οι αξίες μας, οι οποίες εκφράζονται εμπράκτως μέσα από τον τρόπο που εξυπηρετούμε τους πελάτες μας.

Πρωταρχική επιδίωξη της εταιρίας είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη (tailor made solutions) με ιδιαίτερη έμφαση ταυτόχρονα στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την συνέπεια.

Ως προς τους συνεργάτες της (franchisees), αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας και τις συνεργασίες μας υψηλό επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Οι λύσεις που προτείνουμε για κάθε στάδιο λειτουργίας του καταστήματος τους, είναι ολοκληρωμένες, προσδίδουν αξία και ενισχύουν την κερδοφορία της επένδυσής τους.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στη εταιρία Πι&Φι® στοχεύει στη γρήγορη και αποδοτική εξοικείωση της εταιρίας με τα νέα μηχανήματα και τις τεχνολογίες που παρουσιάζονται στον κλάδο, την εύρεση και την αγορά καινοτομικού τεχνολογικού εξοπλισμού, ο οποίος θα συντελεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα καταστήματα του δικτύου.

Η εταιρία έχει διασφαλίσει τη συνεργασία, με επώνυμους οίκους τους εξωτερικού, απ' όπου εισάγει απευθείας όλες τις πρώτες ύλες και τα μηχανήματα, τα οποία τοποθετεί στα καταστήματα. Έτσι επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας και καλύτερος έλεγχος της ποιότητας στο τελικό προϊόν/υπηρεσία.

Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρία Πι&Φι® αναδυκνύει μέσα από διάφορες δράσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου, το "ανθρώπινο" πρόσωπο της υποστηρίζοντας ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας μας.

Επιβράβευση Πελατών

Η εταιρία μας είναι η μοναδική στον κλάδο όπου οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και μετά την πώληση με την έξοδο των πελατών μας από τα καταστήματα Πι&Φι®.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι παροχές after sales service, κατά τις οποίες οι αφοσιωμένοι πελάτες μας απολαμβάνουν πληθώρα προνομίων.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας Πι και Φι;

Αν είστε επαγγελματίας του χώρου ή θέλετε να μάθετε περισσότερα,είμαστε στη διάθεσή σας!